Smrt na papíře

Smrt na papíře

Anotace: .... prostě divná

Nohy jako laň,
připrav si vysokou daň.
Pleť čistou jak pěnu,
jenže za jakou cenu?
Očima milence zcela pohltíš,
draze však zaplatíš.
Hledala jsi štěstí , slávu,
upsala jsi duši ďáblu.
Tvá ústa,
naplní jen věta docela pustá.
Tvé líce,
neohřeje ani teplo svíce.
Tvá kůže,
změní se v oblak kouře
a myšlenky v hodiny bouře,
ani láska ti nepomůže.
Autor Antracie, 28.09.2008
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

29.09.2008 15:30:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí