Životní limit

Životní limit

Anotace: O lidech

Proč slza z očí
je kapičkou slanou,
i když pláče člověk štěstím ?
Dívám se do dáli a věštím,
že oči snad láskou vzplanou,
srdce trhá,
hřeje duši,
koloběh bláhovosti ani kašpar nenaruší
smíchem zoufalství.
Pokušení neb červík lidstva
hřeje či pálí?
Konečný vzdech?
Smilstva! Hazard či opilstva
cpou se dnem i nocí k nám do pelech.
Autor El, 28.09.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí