písnička v es moll

písnička v es moll

Anotace: je to vážně pravda...

prší rozmazané tváře
do hlíny jako do klína
tam
už bez mlhavé svatozáře
každá z nich tiše usíná

v dešti
pršívají
tváře
v dešti
do štěstí
i do neštěstí
svatí bez sošek u oltáře

očima barvy sedlin z kávy
sledují tmavou oblohu
a šeptavě trávě vypráví
o lidech, o sobě, o bohu

v dešti
pršívají
všichni
v dešti
do štěstí
i do neštěstí
ti, na které si vzpomeneš v písni
v es moll
Autor mjh, 28.09.2008
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyle, denebrin, adida, Franti, Verena, Holis, katerina.johana, Simísek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že zrovna es moll - taková komplikovaná tónina.

07.10.2008 10:26:00 | denebrin

svůj mocný obdiv už jsem vyjádřila na blogu

29.09.2008 11:20:00 | Franti

zvláštné a krásné...

28.09.2008 19:50:00 | Verena

Mocné verše...

28.09.2008 18:10:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí