BEZ PLAMENE

BEZ PLAMENE

Anotace: njn....tak to taky je..naštěstí ne u mě...

Ukaž ruce!
ty,co lpí na nich krev.

Ukaž ruce,honem!
Teď ?
Ano, hned teď.

Jsi zrůda!
jen raníš srdce druhých,
Jen přátele své omámíš
a pak..
a pak se na ně vykašleš

Ukaž srdce!
no samozřejmě,
z kamene!

Ukaž duši,
no samozřejmě,
bez plamene.

Tvá svíčka zhlasla,
už kdysi dávno.
zbyla jen temnota.

Hledej sirky děvče,
temnota je zrádná
a lehko se v ní ztrácí!
Autor AnySs, 28.09.2008
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Lissa, teranosaur, Bíša, shakespeares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tato se mi hodně líbí.. Je taková.. nevím jak to říct,je prostě správná

10.10.2008 22:01:00 | Lissa

no...dobrý...nechtěla bych takovou bytost potkat...:-))

28.09.2008 17:32:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí