útočiště

útočiště

Anotace: ..každý člověk by měl mít nějaké takové místo.. alespon jednou

Kroky své vplétám
do větrů z polí,
a tiše naslouchám
ševelu větroví,
v dlaních mých
hlína se myšlenek drolí,
poslouchám věty
jež běžně nikdo nepoví,

vnímám chlad večerů ,
co k nám chodí,
toliko zebou
nejenom na těle,
i ztěžklá slova
co hromadou vět se brodí,
u krbu teplého
pak vídám rád přátele..

se sklenkou čirou
a s nápojem z révy,
v plamenech šeptáme
si své příběhy,
a vzácné chvíle
nám naplní cévy,
těm vteřinám hřejivým
patříme jenom my ...
Autor chalcedon, 28.09.2008
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: yourqueen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..hřejivé,uklidňující,pěkné..

28.09.2008 21:44:00 | yourqueen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí