Žalud

Žalud

Anotace: pytel.

Můj majestátní žalud tak připomíná hřiba,
oválný klobouček a mohutný kořen.
Je celý zvrásnělý a hustě napjatý,
Lze počtem cév
odhadnout jeho stáří?

Ta sametová hebkost
špičky v jantarové barvě
a ten briskní lesk,
prosvítá do všech krajin.
nikdo nikdy nezjistí,
jak moc je překrásný,
a jednoho dne
bude plný prasklin.
Autor Zmatenec, 28.09.2008
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí