Vrcholy moře

Vrcholy moře

Anotace: Z celého mého srdce Vám přeji štěstí v životě, které potřebujete. Štěstí, lásku, radost..

Za sladkého svitu hvězd,
já, poutník hledím do neklidného obrazu nebes.

Osamocené vlny moře v přívalu odhodlání,
doráží na nelítostné štíty kamenného pobřeží.

Avšak já snílek sním dál,
obklopen světem v němž jen žal a utrpení znám.

V dálce moře neklidně zpívá,
sladkému šumění příboje naslouchám.

Zavřu oči a naslouchám dál,
jasná melodie života mnou opět proniká,
když moře hmotnému světu se odvážně vzpírá.

A jak plyne čas,
píseň andělů zazní skrze moře zas.

Otevřu oči a pochopím,
že svět bez moří a oceánů,
je jako vyprahlá duše kráčející ve věčných temnotách..
Autor Dominik Elbl, 28.09.2008
Přečteno 433x
Tipy 12
Poslední tipující: Známá - Neznámá, Liquid vamp, Jaromila, *whatsoever*, Triffid Kolbe, WAYWARD, Najla, Caracol, Bůchví...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné..!

06.08.2009 22:02:00 | Známá - Neznámá

. ..kráčej po vlnách oceánů,nech se unášet odlivem
a sbírej střípky odlesku slunce v rozbouřeném moři

28.09.2008 23:56:00 | WAYWARD

Krásná,romantická...

28.09.2008 23:10:00 | Najla

hezká, upřímná, snivá

28.09.2008 22:59:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí