nebe

nebe

Anotace: světelný smog

Chtěl bych ti lásko
v hvězdách číst
kdyby na nebi byly
v neonech,lejsrech
si nejsem jist
a těch pár teček
co tam zbyly
přece každý dítě zná
od března do března
nad městem tma mi chybí
pod čím si budem dávat sliby?
Autor zenge, 29.09.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí