dobrej kšeft

dobrej kšeft

Anotace: řekla mi, že si můžu přát cokoli...

Prodal jsem svoji duši.
Řekla mi, že si můžu přát cokoli.
A zatančila mi v lakovaných kozačkách na baru.

To mě dostalo.

Řekl jsem, že duše bude její.
Ale chci znát to zaříkávadlo.

Pouze to stačilo k tomu,
aby mě naučila ta vzácná slova.
Bylo třeba si je jen zapamatovat.

Takže je znám.
Ta slova, která Tě posunou zase o kousek dál.
Kousek po kousku.
Krok za krokem.

Dál…

Prostě půjdeš nahoru.
Na co ukážeš.
Se promění ve zlato.
Však uvidíš.

Pokud jí prodáš taky.

No.

Je to jenom na Tobě…
Autor piťura, 29.09.2008
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, 6thSun, sioned, Myrja, Holis, saddova, WAYWARD, Jajas
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jaké to bude,žít bez duše?
Když půjdu jen nahoru
bezduše...
A život zaměním za zlato
stejně tak bezduše...
Co všechno prodal jsem
netuše...

29.09.2008 20:31:00 | sioned

..a pak je tezke to vykoupení...

29.09.2008 14:47:00 | saddova

...duše se neprodává,jen zaprodává.

29.09.2008 11:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí