Už nepatřím mězi ně...

Už nepatřím mězi ně...

Anotace: myslela sem si, že jsme přátelé... asi jsem se spletla..

Jdeš s námi??
Dříve jsem slýchala.
Teď mají ale jiné plány
a do nich už nepatří mé já.
Newím co se stalo,
jestli jsem něco řekla.
Kéž by do pořádku se to zase dalo,
já na kolena bych klidně klekla....
Od chvíle co seznámilo se pár lidiček,
dřív bývali mými přáteli,
teď spojilo dohromady se těch pár srdíček,
baví se spolu a se mnou být už nechtěli.
proč změnili se tak,
že ani mluvit se mnou nechtějí,
já wím, že mrzelo by mě to stejně,
ale ne tak, když mi to zatají.
PROČ! Já musím se ptát.
Proč zkazilo se to, co bylo.
Já vím, že nemůžu mít všechno co chci,
ale že bych ztratila vše, co pro mě cenu mělo??
Autor hellowik, 29.09.2008
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moooc hezká básnička...Upe to na mě sedí...Taky se mi to stalo ale ma new kamose:)A jsou lepsii

02.10.2008 13:47:00 | Vanesska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí