Operation Rescue II

Operation Rescue II

Anotace: ...záchranná akce, třeba ještě není...

Za rukáv zatahám tě- otoč se,
za dlaň chytím tě- nepouštěj mě,
slovo z úst vypustím- k tobě přece,
krokama tvé doplním- tělěm hřej mě...

Otoč k nebi zrak- neboj se,
zadrž dech v řece- omámí tě,
napni kůži k větru- on tě ponese,
slož své tělo k zemi- ovine tě...

Odpusť zlo zlým- úsměv,
zahrň zlomené štěstím- veď,
zaveď slepé domů- zpěv,
mladým a slabým dej- odpověď...
Autor Mladý pán P., 29.09.2008
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, klara07, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) krásná

11.05.2009 18:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí