vztek

vztek

Anotace: básnička ze sbírky arogantní nadutec zaměřené na lidské vlastnosti a nálady snad se bude líbit

Vztek

Oheň v očích tvých,
Už nejsi pánem slov svých.
Ruka kroutí se v pěst,
Všechno chtěla by jsi ze stolu smést.

Přátelské oči tě chlácholí,
Neříkej prosím nic ať to nebolí.
Tvůj jazyk je od teď jedem,
Prosím nepouštěj zlobu ven.

Vím ,že chceš roztrhat mě na kusy,
Vím ,že nenávidíš mé slovní pokusy.
Prosím dýchej z plných plic ,
Dej mi ruku nechci víc!

Utop se v mých očích najdi klid,
Tak prosím přestań mě bít.
Ležím už bezmocně,
Nekřič ,že se tvářím nemožně.

Ret zkrápí krev,
Proč jsou pryč sliby ,sny ,krásný zpěv?
Na tvé tváři podivná grimasa ,
Jsi jako kostra bez masa.

Nepoznávám tě ,tvé vlasy vlají ve větru ,
Kam zmizla kráska ve svetru?
Nade- mnou je teď dcera strachu,
Máš to spočítané brachu.

Už matně vidím tvou tvář,
Kam zmizela ta krásná zář?
Šílená bolest proniká do těla ,
Máš už co jsi chtěla?

Dáváš mi poslední ránu,
Nejvyšší čas modlit se k pánu .
Odhazuješ zkrvavenou tyč,
Co se děje proč nejdeš pryč?

Sedíš teď u ležící trosky,
Nebreč už vrhla jsi kostky.
Lituješ držíš bezvládné tělo,
Pot zalívá tvé čelo.

Já sedím nahoře na mraku,
Ty prcháš do prvního vlaku.
Vyhrál vztek z tebe stal se zběh,
Život mění se v peklo čeká tě už jen běh.
Autor contionor, 29.09.2008
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Lissa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý svůj vlastní styl má,
a když pero nad papírem plá
a slova se jím malují,
obrazy své zjevují.

18.10.2008 20:34:00 | Willou

jasně některé rýmy úplně neladí,ale já se snažím ocenit spíš celkový dojem po přečtení a originalitu slovních spojení,je to ze života a chce to od muže odvahu když takhle odhaluje svoje nitro, URČITĚ TO NUTÍ I K ZAMYŠLENÍ a na začínajícího autora mi to přijde slibné

02.10.2008 11:29:00 | MorrisonJim

dala Bych sem ten samy koment jako k te nadchazejici a to je zbytecne

29.09.2008 19:59:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí