Hra

Hra

Anotace: ..na co si asi hraje?

Nechť zavítá do našich duší
Nechť pozvedne pohár života
Když kapky o zem buší
naději nalézám.

Nechť modrá jsou oblaka
Nechť je jídlo vydařené
Tahle HRA mne nezláká
tam kde nechci býti

Nechť naleznou se ztraceni
nenech se unésti tmou
Každá hra pravidla má
vyrovná vše mocí svou..
Autor Tvůj kamarád Kodein, 29.09.2008
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí