Člověče vstávej

Člověče vstávej

Anotace: a užívej života

Člověče vstávej,
spíš

Žij, nepřežívej,
spíš s hlavou skloněnou.

Člověče vstávej,
život ti někam zdrhá.

Človíčku malý,
z písku,
hrad svůj stav,
z vody konej své přátele.

Člověče malý,
zámky vzdušných zámků,
slovy otevírej.

Človíčku malý,
z písků svůj život stavíš,
človíčku malý,
vstávej!!
Autor Láďa, 30.09.2008
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: s.e.n, Holis, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobré,snad poslechne dobrou radu.

04.10.2008 19:19:00 | s.e.n

...žít a užívat života je mé hobby :-)

30.09.2008 12:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí