Máš v očích slzy

Máš v očích slzy

Anotace: ...

Máš v očích slzy,
proč jen nic neříkáš?
Sejdeme se brzy
a slzami se zalíkáš.

Je mi líto, že tě opouštím
nechce se mi od tebe,
ale ty budeš tím
s kým odcházet budu do nebe.

V očích máš slzy
a v rukách mou budoucnost,
snad sejdeme se brzy,
já ukážu ti cnost.

Kdybys tak věděl,
jak ráda tě mám,
neklidně by si hleděl,
jak tě opouštím.

Myslíš si však,
že naše láska jen jednostranná je,
z které by zbyl jen vrak,
jak milně se domnívaje.

můj život bez tvého
nebyl by k řeči
a kdybych tě mrtvého
viděla i s tvými věcmi.

Život bych si vzala,
proč žít bez lásky,
kterou jsem ti nedala
a měla z toho vrásky?

Neuměla jsem ti povědět,
že miluji tě jen.
Kdybych mohla toto vědět
rozdala bych lásku všem.

Copak nevycítils v očích mých,
jak planou, když koukám na tebe,
vždy slyšívals jen můj smích,
když snil jsi, jak půjdeme do nebe.

Mé city jsou hlubší
než umím povědět.
Tobě sluší
o lásce nevědět.

Vzpomínám,
jak spolu jsme se smáli.
Zapomínám,
na noci, kterých jsme se báli.

Co bych nyní dala
za obejmutí tvé,
ráda bych si vzala
rty obtisknuté na mé.

Žádný vášnivý polibek,
jen obyčejnůé mlasknutí,
které po veškerých slibech
změnilo se v líbání.

To nemohla jsem dovolit,
to neslušné pro mladou dívku,
i když tak moc svolit
přála bych si přitisknout na malou zídku.

Odcházím
a nevím jak dál.
Přemýšlím
jak mluviti mám.

Když tě vidím,
v líc hend zčervenám
a už jen sním,
povést mohlo se nám.
Autor Olšinka, 30.09.2008
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí