Dva v jednom

Dva v jednom

Anotace: ...

Dívám se na nadýchanou
majestátnost mraku
pohybující se ho tiše jako ninja
co si popletl barvu

můj kámoš čumí na mrak
kterej si říká Prochcan Náladový
a hledá mladý holky
kterejm by smočil trička

zvolte si svou miss

Jednobarevnými panenkami
osahávám paletu listů
unavené stálým růstem
padají mi k nohám

můj kámoš řeže tupim nožem
do tlustýho stromu křivý kolečko
co mělo bejt srdce
nasraně zamáčknul mravence
co mu do něj vlez

Já se nabízím větru
jako živoucí zátaras
pro zpestření jeho pouti

kámoš ho chytá do kapsy
kde spala zapomenutá
jahodová žvejka
co teď bude větrová

svěží vzdech
při francouzáku
v zatuchlym bytě
se bude hodit

Dívám se na svět
jak ho vidím jen já

A můj kámoš?

Ten ho vidí úplně stejně
Autor smudlinek, 30.09.2008
Přečteno 257x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, Lucie Teru, NikitaNikaT., Žqáry, Holis, Churry, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ble

15.10.2008 19:16:00 | Marcella

Chjo...

30.09.2008 15:48:00 | Bíša

promin,ale tohle uz je moc volne na volny vers, rradila bych to uz do prozy...ale je i celkem vtipne :)

30.09.2008 15:20:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí