Jednou to přijde

Jednou to přijde

Anotace: ......nemám slov!

Čekám.Čekáš taky?
Ale víš,že se stejně nedočkáš....
Trpím.Trpíš taky.
Ale ty vždycky říkáš,že trpět nehodláš....
Mlčím.Mlčíš taky?
Dohání mě to k šílenství....
Brečím.Brečíš taky!
Vidím tvé slzy,jenž na tváři se skví....
Chápu.Nechápeš.
Tak tady to máš,jednou ten život stejně odevzdáš....!
Autor arrow, 30.09.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Slečna s pokřiveným charakterem, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí