Tichá samota

Tichá samota

Anotace: Každá samota by měla být jen dočasná pro toho kdo sám být nechce

Tichá samota

Na stole zbyly jen prázdné sklenice,
zbylo jen ticho,
které slyšet bylo nejvíce,
jen ten hluk zanikl,
jak v trávě zrnko pšenice.

Je těžké zůstat sám,
když mnoho lidí bylo kolem,
jenž i večeřeli za společným stolem.

Však samota nikdy dlouho netrvá,
pokud není žádaná...
zmizí a zabarví nás jen,
jak ranní kávu smetana.

Těžké dny každý někdy zná,
ale zůstane čest tomu,
kdo přesto velké srdce má.

Kolik jen trápení,
než přijde jasné znamení,
a noc v duši v jasný den se promění,
pak přijde náhle zjištění,
že nikdo není sám.

A je to jen pocit,
který pomine,
když se oči otevřou.
Tak jak přišel se i rozplyne.
Autor greenus, 30.09.2008
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí