Nehoda

Nehoda

Anotace: Toš dobré ne?!

Toš vytáhl sem střepa
že na pivko si sjedu
z dálky na mě Pepa
ať pomale jedu.

No to Vám povim
kosa zas jak cip
brzdu hnedka lovim
neřeknu ani pip.

Toš brzda nikde kura
to je zase votrava
neaka nočni mura
já stáčám to doprava.

Pak už enem černo
toš kde to zase sem
to mám kura terno
je to pořád zem?

Po chvili se zvedám
vidím Pepu aj
radiovku hledám
maju z toho máj.

Toš radiovku beru
u du radši pěšky
na střepa už seru
kupim si teť běžky.
Autor Kaplis, 30.09.2008
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí