Neodcházej!!!

Neodcházej!!!

Anotace: Nemá to být veledílo ani žádný mistrovský kousek...tohle je to,co právě cítím...

Proc to děláš...
Proč nám všem takhle lžeš...
Možná jen pravdu hledáš...
Nezbývá mi nic než...
Říct to všem...
Když vím to jen já a ty...
Jak tak plyne den za dnem...
Ty ze ztrácíš jakoby za Blaty...
Jako rodina pomalu vadnem...
Miluješ ho???Snad více než nás???
Neodpustíme ti,když teď půjdeš pryč...
Okolo krku radši obvazala bych provaz...
Nejradši zamkla bych tě na kouzelný klíč...
Mám tě ráda a to nejvíc jak mohu...
Prosím nech toho a vrať se k nám...
Vždyť si moje máma a proto modlím se k Bohu...
Už si nám zasadila tolik hrůzných rán...
Autor Danik, 30.09.2008
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasněný básník, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silná slova...zas a znova...není všechno tak jak vypadá a nevypadá všechno tak jak je...

30.09.2008 17:53:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí