Dík...

Dík...

Anotace: dík všem lidem, kteří vědí, kdo jsou,a dík těm, kdo vědí, kdo nejsou.

Dík, jako slůvko tiché,
dík, jako jasný tón,
dík, jako štěstí liché,
dík, jako hudby zvon.

Dík, jako srdce plné něhy,
dík, jako slůvko ohromení,
dík, jako rozvodněné břehy,
dík, jako výdech okouzlení.

Dík, jako stéblo slunce,
dík, jako ptáček malý,
dík, světlo zvadlé v tůňce,
dík, jako pokora,
dík, jako požehnání...
Autor Badya, 30.09.2008
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Dilla, sarycek, SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí