Možná se v nebi sejdem

Možná se v nebi sejdem

Anotace: možná

měli jsme zahrádku jako dlaň
a v ní domek kde chtěli jsme žít
za naším domem byla velká stráň
na ní jsme často chodívali snít

prošli jsme spolu tolik míst
že je už všechny nenajdem
teď na konci cesty stačí říct
možná se v nebi sejdem

měli jsme jen to co Bůh nám dal
ale možná jsme mohli víc mít
no moje chyba to já se bál
stačilo by jenom víc chtít

zažili jsme tolik krutých ran
víme že každá bolest přejde
zbývá už jen pár mlžných rán
a potom se v nebi sejdem
Autor někdojiný, 30.09.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí