Ztracení

Ztracení

Anotace: To nemá nic společného s nějakým tím seriálem:) Zde jde pouze o ztracení mé.

Potřebuji mapu,
na cestu do vlastní duše.
Nevím, zda ji chápu,
zda má nějaký účel.
Na zastávce počkám až
pojede kolem
autobus do mého
srdce
-ale honem.
Řidič v černém oděvu
a bez tváře, však nevadí,
co víc bych si moh přát,
nežli to, že zastaví?
Žádní pasažéři na palubě
-ještě že tak, přece jen se trochu
stydím.
Jedeme už celé roky,
když tu náhle, co to vidím?
Mává na mne moje ego.
Je obrovské, větší než já.
Volá na mne:
„Hej kolego,
kde to vázne?“
Než mu stačím odpovědět,
spatřím svou duši
-ach ty blázne!
Zapomněl jsem na tu mapu,
typicky mi leží
doma
na parapetu...
Je obrovská.
A
opravdu
komplikovaná.
Úplně jsem se v ní ztratil.
Nemám signál,
ani mobil,
neumím pískat...
nejsem debil?

A tak vás prosím, kdybyste náhodou
v blízké budoucnosti šli kolem policejní stanice,
vysvětlete jim,
kde jsem.
Díky moc.
Autor Squat_the_world, 30.09.2008
Přečteno 322x
Tipy 11
Poslední tipující: ewon, drsnosrstej kokršpaněl, Spadlá z nebe, Myrja, timotej, Triffid Kolbe, Lota, před zkroucením
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toto je pro mě minimálně báseň dne... perfektně poskládaná záležitost, libůstka
(a já mám zas pocit, že v tom nejedu sám :D )
dík

20.11.2008 21:16:00 | drsnosrstej kokršpaněl

jj uplne mrte dobre!!!

05.10.2008 15:22:00 | allaan

líbí a to tak, že dooost

01.10.2008 23:00:00 | Myrja

...a zase tě musím pochválit... :-)

01.10.2008 11:05:00 | Lota

LVMEN?

ti jsou skvělý...jen tak na okraj.)
báseň ovšem také.

30.09.2008 22:17:00 | před zkroucením

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí