spáč

spáč

Anotace: poslední datum tohohle je napsaný na den 8.10.1995 ( asi dobrý vobdobý, no, ten rok 1995 )

zelený lístek osvětlen
sluncem mezi ostatními
je včera, zítra, jako sen
jsme všichni jeho poddanými
pomáhá nám od trochu zlého
nad všemi mocí oplývá
někdy si myslí na dobrého
od kosti však on nebývá
prst či ruku třeba ti ukousne
probudíš se a necítíš
jen suché patro ve své puse
nevěřícně se rozhlížíš
upomeneš na svět tady
spíš-li v něm anebo bdíš
i ve snu lidi povídaj´
někdy si s nimi rozumíš
občas ztrácíš pojem času
jdeš-li spát, anebo se probudíš
pak slyšíš barvy hrát
a muzika je tak třpytivá
vidíš pachy i vůně
ty přece víš co to znamená
dovedeš létat a tajemno
žádné své tajemství nemá
poslední zájem o co jde
je přeci ta mladá žena
pak ke své hrůze ráno
vpluješ náhle do někam
jak co dělat a kde být
v paměti ještě všechno mám
ale chybí už ten správný cit ...
... spím, nebo se mám probudit ??
Autor cado, 30.09.2008
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře napsáno,chválím

25.12.2008 10:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí