Vzpomínky na minulost (12 hodin)

Vzpomínky na minulost (12 hodin)

Anotace: vzpomínka na životní cestu

První hodina je jak čekání co jsem v srdci choval.
Jak doufání co tvoří nekoneční ovál.
Druhá hodina je jak spousta přání které jsem měl.
Skromných představ které jsem mít směl.
Třetí hodina ve jménu životních snů.
Snů o lásce na celý život, na dny všech dnů.
Čtvrtá hodina jak slzy co nešly zastavit.
Jak bolest srdíčka co nešla mi napravit.
Pátá hodina jak potřeba té lásky.
Jak sen svému andílkovi hladit vlásky.
Šestá hodina jak rány z dětství.
Jak věštba co osud věští.
Sedmá hodina jak věčné zklamání.
Jak to nekonečné čekání.
Osmá hodina jak pohled do budoucnosti plné smutku.
Jak pohled na stovky nesplněných skutků.
Devátá hodina jak samota tolika večerů.
Stovky tichých do srdce úderů.
Desátá hodina jak pohled na zamilované páry.
Štěstí někde zaspalo, smutku objali mě spáry.
Jedenáctá hodina jak otázky bez odpovědí.
Láska byla jen slovo, má srdce vyslechlo stovky zpovědí.
Dvanáctá hodina jako splněný sen.
Díky tobě už je krásný každý můj den.
Dvanáct hodin jak půlka dne, kdy slunce září.
Slunce jako symbol naděje, věčného štěstí.
Nastane čas kdy se ti všechno daří.
Kdy osud jen lásku a radost věští.
Autor ScreamJay, 05.10.2004
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí