Vím

Vím

Anotace: Tohle vím...

Já vím,
teď lituješ toho,
jak žiješ...

Ty tak žít nechceš...
Ale jen zpola...
Tobě vrací se tvůj způsob žití
a bude,
dokud nepochopíš co máš...

Ale po téhle cestě vysněného nenajdeš...
Každá máme "daného svého muže"
Ale ani život s ním není procházka
krásným životem
i s ním se řeší potíže žití...

Jednou možná pochopíš,
co ti chci touto básní říci...

Přeji ti hodně sil,
při plnění tvých "životních úkolů"...
Autor hezule, 01.10.2008
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: mikyša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí