Intro

Intro

Anotace: Vzpomínky-některé jak vánek proplují kolem nás.Jiné jak nálož TNT vybuchují ve stále se vracejících ozvěnách.

Sbírka: Slova moje vlastní

Slunce mi svařilo medovou náladu,
nasládlá vůně se z oblaků snesla,
myšlenka-motýl,se ozvala bez ladu,
rozťata do tří slok, mi na papír klesla.

Co smutnit ,když životem plujem,
co tesknit,když snadno a hravě,
co soužit se,že navždy tu budem,
a myšlenek kal se usídlil v hlavě.

Stále se vracejí prožité vzpomínky,
slabě a s nádechem zašlého prachu,
některé skládám jak v mozaice kamínky,
jiné se vytratí s pachutí strachu.
Autor Pietro, 30.08.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak jsem tě musela přehlédnout..
ale tvé básnění mne velice zaujalo..jdu na další!!

31.08.2005 13:56:00 | šuměnka

Pietro:) za stovečku..k tomu nemusím nic dodávaT:)

30.08.2005 22:38:00 | makretka

Hezká... Dávám plnou.

30.08.2005 20:30:00 | BlackTangerine

jo vzpomínky...Pěkně o nich píšeš

30.08.2005 15:28:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí