Přítel času minulého

Přítel času minulého

Anotace: ...

Kde jsou ty časy,

kdy vídali jsme se každý den?

Teď z prožitků je jen sen,

Osud nám to nepřál. Asi.

Klesá promluv periodika,

nádherné vzpomínky....

však i nebeský stroj jednou dotiká,

za všechno můžou podmínky?

Účel nesvětí lidi,

ti vybírají prostředky,

ne snad že se stydí,

uvidí, spravedlnost nepotřebuje svědky.
Autor Antracie, 01.10.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí