Nech mne

Nech mne

Anotace: Utíkej nebo tě život dožene.

Sbírka: Balady zástavky na znamení

Splýváš mi s kapkami deště,
svlékáš se s rukami v klíně,
splýváš mi s kapkami deště
a na srdce kladeš mi břímě.

Polibky ostré jak žiletky jsou,
tělesná touha bodá můj břich,
polibky ostré jak žiletky jsou,
tys nevinná - já konám hřích.

Zhřešilo tělo a mysl také,
bílá laň s rudými parohy,
zhřešilo tělo a mysl také.
Bože chraň, padám na nohy.

Jdi o dům dál...
Autor Blb&Milouš, 01.10.2008
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí