Tisíckrát použitá fráze

Tisíckrát použitá fráze

Anotace: I hezké city dokážou ublížit a vydírat

Zlomila jsi mi srdce
Tisíckrát použitá fráze
Prostor připrvený k vydírání
Útěk za hranice reality
Nikotin ani vteřiňák nepomáhají
Omlouváš se a k ničemu to nevede
Napínáš me, vodíš za nos
Nedá se to vydržet
Rockový hvězdy z plakátů
v koupelně rozhazujou
hvězdnej prach
Jak mě děsí takhle omezená
životnost vztahů
Postrauma trvá...
Toxicita se zvyšuje
na práh únosnosti
Všechno je poprvý a ...naposledy
Autor maisho, 01.10.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí