Život

Život

Anotace: jen takové veselé skotačení..

Kdo je to?

...barevný jak podzimní listí
...rychlý jako vítr, který sviští
...v korunách stromoví.
...ještě ti napovím:
...honosí se svou krutostí
...působí jako bláznovství
...a přece naše srdce laská
...přežiji či ne – toť sázka
...na neznámého favorita
...co ve sladkém snění lítá.
...občas bolí, sežehne nám duši
...ale zato mu to krásně sluší
...v elegantním kabátku
...zanechá v nás památku
...- dojem, vzpomínku.
...tenhle chlapík stojí za zmínku!
...je osudů pilot
...a jmenuje se – život!
Autor Faileen, 01.10.2008
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

clovek dela hokusy pokusy,ale me to nesedlo uz z toho duvodu, ze hadanky nerada..navic maji malo spolecne s poezii ;)

18.10.2008 21:36:00 | saddova

Mně taky ne, promiň..počkám si na nějakou tvou další báseň, které umíš dobře ;-)

02.10.2008 15:07:00 | Chancer

Promiň, ale tahle mi nesedla. Nepůsobí na mě jako báseň.

02.10.2008 13:56:00 | Strix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí