JÁ!!! ty?? LIDÉ??!!!!!!!

JÁ!!! ty?? LIDÉ??!!!!!!!

Anotace: dnešní společnost,sobectví a vůbec...naděje na opravdu lepší vztahy mezi JÁ a TY

Myšlenky se z mozku pletou,
já přemýšlím nad kometou.
Mít tak moc odletět v dál,
kde by se o nic člověk nestaral.

Starosti hýbají našim světem,
čas prožíváme se zatajeným dechem,
kdy se zvolna nadechnu?
proč starosti poslechu?

chodíme,sedíme,ležíme
Proč taky neběžíme?
Nevidíme barevnost světa?
Na všechna vysvětlení stačí jedna věta.

povinnosti,očekávání,úkoly
celý život chodíme do školy.
pořád nás vyvolávají k tabuli
a my tam chodíme, jako bambuli.

kdo dává, bere sobě,
kdo dává sobě, bere ostatním.
Ty? co to je?
žádné ty není, jsem jen Já,
Já a moje opojení.
Nad Já nic a nikdo není.

Myšlenky se v hlavě pletou,
já přemýšlím nad kometou,
mít tak moc odletět v dál,
kde by se člověk o člověka postaral...
Autor Janka Aura, 01.10.2008
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí