hibernace...

hibernace...

Anotace: duše...

Tamburín
veselého rázu
lehkých pohybů
srdce v twistu
buchbuchbuch…

vznášení vědomí
avšak v podvědomí
zarezlá pumpa
chrlič
v podivném šklebu
z vyschlého žlabu
teplota klesá na nulu
buch buch buch…

prázné komory
srdeční plástve
kontury stínů
klíčem je klíč
který neexistuje
blizzard sílí
teplota stále klesá
do mínusu...
buch…..
…….buch…..
…………..buch….
………………………….
buch…………
…….tluče…buch…...
…………….pomalu….buch…
láska ukrytá
hluboko v srdci nezamrzá….
…buch….
Autor enigman, 02.10.2008
Přečteno 255x
Tipy 15
Poslední tipující: Myrja, Holis, NikitaNikaT., spare, labuť, SZN, 6thSun, Tacca, Triffid Kolbe, Churry, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...každé dveře nejsou na klíč..

02.10.2008 11:56:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí