Panchitída

Panchitída

Anotace: Burcující text

Dohaslý vajgl na chodníku leží
v zemi v níž nikdo neví co dál
Kde památky cizincům speněží
když není firmy co by prodal

Věznice jsou jak neplacený hotel
nemusíš mít strach z arestu
snad podle bible váří někde kotel
a jestli ne tak ujdeš trestu

Je malá země
vprostřed Evropy
vymíra jistě
brečí kněz
Víra se ve mě
na dno potopí
na prvním místě
pach peněz

Peníze nejsou na vánoční dárky
pro pracující schází platy
Lidi se dělí v nepoměrný várky
sedum set chudých, jeden zlatý

Obchází kolem malá holka s kosou
pálí ji horký tér do nohou
bude to tím, že má patu bosou
a pomáhá těm, kdo již nemohou

Je malá země
vprostřed Evropy
vymíra jistě
pláče kněz
Víra se ve mě
na dno potopí
na prvním místě
pach peněz

A v čele útvar jenž si říká vláda
že vládne, pravda, však mizerně
a žádný z nás vás drazí neokrádá
řekne ti šašek v bedně věrně

Vývoji nikdo nikdy nezabrání
a když evoluci svážou ruce
má jednu formu která ji ochrání
a zákonitě přijde revoluce
Autor Mr.George, 30.08.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můj názor.... Jenom já to nedokážu takhle prímově napsat :)

08.11.2005 19:40:00 | Elenril

V mnoha věcech máš určitě pravdu...jó...gut...!!!

30.08.2005 20:38:00 | Milano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí