Rok

Rok

Anotace: ...tu du du du dum

Kde hranici slov ,,No a co " hledat,
když jáska zcela náleží
a nelze ji za jiné shledat
než za součást harému starostí?

Když bolesti tělesné nepřebyjí ty duše,
žal utopíš jen v samotě,
v myšlenkách tuše,
jak moc chci tě.

Den co den něco mění se,
my na to měli rok.
Proč život nemá směrnice,
nejlépe na každý náš krok?
Autor Antracie, 02.10.2008
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí