/''''''M-H-D'''''/--/---

/''''''M-H-D'''''/--/---

Anotace: Věnováno Dopravnímu podniku HK a jízdním řádům

-Alessandria-
-Pyrám-
Doblba z autobusu zírám.
-Průmyslová škola-
-Magistrát města-
Na plakátech předvolební gesta:
„Vsázíme na budoucnost“
„S lidmi pro lidi“
„Kvalita života“
a „Jistější stáří“
A zatím v mý na skle přitisklý tváří
se jenom nejistota zrcadlí…
-Adalbertinum-
-Ulrichovo náměstí-
Mezi prázdnými sedadly
jako vy toužím po štěstí
a venku jdoucí krásnou ženou
potěším svou čočku rozostřenou,
pak mi ta kráska zmizí z dohledu,
až zase kousek ujedu.
Hladově vzdychnu: „Prosím, přidat.“
A potom -Gočárova třída-
-Hlavní nádraží – konečná, prosím, vystupte si-
Autor china white, 02.10.2008
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: DNA, Kapika, M.a.t.y.s.e.k, janewe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podle mě báseň vypadá tak, jak basník chce, aby vypadala...

23.11.2009 10:53:00 | DNA

no nevim, dle me teda basen vypada jinak, ze by pokus o inovaci?

25.10.2008 04:14:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí