Roztoužený sníh

Roztoužený sníh

Anotace: http://bloddroppe.deviantart.com/art/follow-99589332

Tančí tak tiše podél zdi,
- jednou se otočí
Tančí tak tiše, odhrne
- vlasy přes oči
Je příliš krásná pro tebe,
- drahý bláhový
Tvůj pohled sklouzne na nebe
- jež tiše nachoví

Je tichý podzim z večera,
- stín klouže podél stěn
Je tichý podzim za šera
- a ty jsi obelstěn
Tou kráskou v černém korzetu
- jež tančí ve stínech
Když její nohy rozetu
- vykreslí v karmínech

Máš srdce ztěžklé závratí
- z těch boků nádherných
Máš srdce, jež se neztratí,
- vždyť umřít byl by hřích

Když tančí tiše podél tvých
- retů toužících
Rty její, cítíš růže z nich
- a roztoužený sníh
Autor Bůchví..., 02.10.2008
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: Alasea, střelkyně1, Ishtar, klara07, malá čarodejnice wiggová netopýrková, denebrin, Psavec, Efiee
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nádherná básnička. Ta atmosféra v ní, je to úžasný:)

05.10.2008 19:25:00 | Ishtar

Moc hezká.

02.10.2008 23:36:00 | Psavec

jj, tohle je prostě špička

02.10.2008 23:15:00 | Myrja

ST proto, že je to krásné a plné energie...

02.10.2008 21:24:00 | Efiee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí