Hrdinové

Hrdinové

Anotace: ... z mnoha hrdinů mi zbývá jeden pán ...

Běžel čas a s ním mí hrdinové měnili svojí podobu,
přesáhli hranici fantazie, všech ras i národů.

V plenkách - to na mě usmívá se
Hajný Robátko a Večerníček.
Když však v lavici zasedám,
tak okouzlí mě neposeda Míček Flíček.

V době Studia Kamarád a Orionu,
nám Jitka Molavcová chystá lektvary.
Později ve své pubertě sleduji hvězdu Magionu
a unesou mě Smolíkovi se svými nezdary.

Jenže čas letí, jsem už dospělá,
Fabrizio del Dongo, Robin z Loxly, Sandokan.
Kdybych já tenkrát, co dnes věděla,
že největším hrdinou je člověk sobě sám.
Autor Inge, 03.10.2008
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Bíša, denebrin, 6thSun, Triffid Kolbe, Iva Borecká, Tacca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale určitě to stále za to!!! Nostalgický ST :-)

03.10.2008 08:21:00 | 6thSun

Spejbl s Hurvínkem zůstali, miluju je pořád "o)

03.10.2008 07:56:00 | Iva Borecká

..no,jo,tak jde čas..

03.10.2008 04:02:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí