Zklamání

Zklamání

Anotace: Honza byl první kluk,kterýho sem fakt milovala.Všechno bylo krásný,nic nám nechybělo.Pořád mi říkal jak mě miluje,že se po mé maturitě vazmem.Ale jednoho dne řekl KONEC,neřekl důvod.Teď už ten důvod znám-má jinou.Bolí to...

Byl jsi součástí života mýho,
bohužel to ukončilo něco zlýho.
Hrozně mě teď bolí srdíčko,
byl jsi mý největší zlatíčko.
Tolik sem tě milovala,
cokoli bych pro tebe udělala.
Bohužel jsi to byl ty,kdo řekl STOP,
nevydrželo nám to ani rok.
Bolí mě to jak nikdy nic,
nevím ale co bolí víc.
Jestli ty tvý pochyby o mě,
nebo ty tvý lži určený pro mě.
Tímto končím myšlenky na tebe,
však já s jiným budu koukat na nebe!
Autor Janulety, 03.10.2008
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správně Beru!! Kašli na něj....však počkej,on ještě bude litovat,toho co udělal.

23.10.2008 18:23:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí