Zmatená

Zmatená

Anotace: Když se toho nahromadí trochu víc,za krátký čas...

Zmátená,nevím co dělat...
Zmatená,nerozhodná,peníze padělat.
Zmatená,nevím kam jít,
Zmátená,někam daleko odejít.
Zmatená,mezi dvěma mlýnskými koly,
Zmatená,k havířum,kopat doly...
Zmatená,všechno na mě padá,
Zmatená,koho ja vlastně ráda?!
Zmatená,poradí někdo,
Zmatená,po ruce však nikdo.
Zmatená,basníčka pomáha,
Zmatená,basníčka energii dodává...
Autor Khiti, 03.10.2008
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí