Ostrov mrtvých

Ostrov mrtvých

Anotace: Tak tohle bylo napsáno krátce po smrti mojí přítelkyně....nic není horší než samota a prázno ve tvém životě....nikomu to nepřeji zažít,ale život si hold nevybírá.....

Dozněla modlitba,dohráli varhany,
poslední člověk za sebou zaklapl dveře.
Rozprostíralo se tu nekonečné ticho,
vedoucí k šílenství,a přec tak tolik potřebné.

Štíplavý pocit vlhkosti,fóbie a děs,
vytřeštěné oči jako při pohřbu za živa.
Nehostinná kobka,ve které naštěstí nic necítíš,
žádný dech ani žádný pohyb.

Slza padající na víka rakví,
roztříštěná na několik kapek duše,
chystající se do dalekého tajemného přístavu.

Už na ni čekají ticho,nicotnost času.
Autor Lord Aragorn, 03.10.2008
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Zdenek, Petite Francaise
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí