pátek v tesku

pátek v tesku

Anotace: ----

Parkoviště plechu plné
pátek po poledni
platy pípnem pokladnou
papundekly v slevách zlevní
s klumpy s cenou bezvadnou

Těsno v Tesku
ksindl v Lídlu
dej ten friťák
na Véesku
já jdu koupit něco k jídlu

Napáklý z nákupu
frčíme na chalupu
šlápni na plyn
botou z Jéčka
ať v osum stihnem vékávéčka.
Autor zenge, 03.10.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Zpátky, Helena Sládková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí