Rozhovor

Rozhovor

Anotace: ***

Sbírka: Krajíc života

Řekni mi, chlapče, co bys chtěl ?
Tvůj svět je bláznivý archanděl
a dlaně křídla motýlů
ušitá vílám na míru.

Lásku Tvou jenom já jsem chtěl
světla jsem pro ni neviděl
a někde tam v kopci v oblacích
oděná mlhou stála jsi...

Odpustmi, chlapče rozmilý
potkali jsme se ve chvíli
kdy se má duše zmatená
cítila ďáblem svedená

Až potkám Tě někdy příště zas
nechám si nahrát Tvůj tichý hlas
denně budu jej poslouchat
snad mi dovolíš nedýchat

Nevím, nevidím, netuším
a vítr šeptá mi do uší
nebuď, děvče, tak bláznivá
štěstí se na tebe usmívá
Autor Káňátko, 03.10.2008
Přečteno 505x
Tipy 6
Poslední tipující: jatox, UCET KE ZRUSENI, Psavec, Rytíř bláznovství, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v druhý sloce bych asi dala spíš jen než jenom, aby to vtak nějak víc plynulo. našlo by se tam tohodle víc asi...
ale jinak mě to dost zaujalo, fakt pěkný:) dávám tip*

28.11.2008 15:30:00 | jatox

Njn, co naděláš, s dětma nezatopíš...

04.10.2008 13:38:00 | Rytíř bláznovství

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí