Budu ti chybět

Budu ti chybět

Anotace: ani nevíš jak moc...

Vmiluji se ti do života
budu jak šedý vlas ve tvé černé kštici
snažíš se ho vytrhnout
budeš se mne chtít zbavit

Až odejdu zjistíš že ti chybím
budu ti chybět tak
jak‘s to vůbec nečekala
zůstane ti jen slupka všednosti

Se mnou je toho moc
a beze mne není nic
není už prach velkoměst
a zakouřené kavárenské pulty

Z velkoměsta je opuštěný byt
z kavárny je stánek s buřtem
propadáš se sama do sebe
do své černé kštice bez šedin
Autor Glooaming, 03.10.2008
Přečteno 343x
Tipy 19
Poslední tipující: Churry, igniss, Noc17, Bíša, Holis, mOBSCENE, Princezna.Smutněnka, labuť, Psavec, GirlFromTheRain, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy ti to nedovolím ....:o)

07.10.2008 16:44:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí