Nestačí mi...

Nestačí mi...

Anotace: ....vzal sis hodně....dával´s málo a teď nám oboum zbylo NIC

Nestačí mi z venku vidět
okna tvého bytu!!
Nestačí mi žít furt mimo
mimo realitu.

Nestačí mi smát se s tebou
s tebou jen pár chvil!
Nestačí mi chvilka s někým,
s kým chtěla bych být dýl!!!

Nestačí mi tvoje štěstí,
tvoje šťastná rodina!!
Nestačí mi, že něco končí
ale něco začíná!!

Nestačí mi nemít stále
nemít stále nic.
Nestačí mi jenom trošku,
chtěla bych mít víc.
Autor Sana.sorrow, 03.10.2008
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: Ninala
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi provedení. Jinak básenka jasná k pochopení snadná. líbí.

03.10.2008 20:59:00 | Ninala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí