Narkoman

Narkoman

Anotace: KOmnet?

Dej si lajnu, budeš spát.
V křečích se svíjet.
Krásné sny začnou se zdát.
Okolí bude tě míjet.

Si v situaci ze které není návratu.
Mozek dostal červenou.
Život chýlí se k potratu.
Co bys teď dal za zelenou?!

Pár lidí tě bude litovat.
Ostatní si nevzpomenou.
Tvé zničené srdce pochovat.
Všichni raději zapomenou.
Autor eddy1 1 11, 03.10.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Vickki Vectory, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak pravdivé apěkné..

18.04.2009 01:43:00 | Vickki Vectory

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí