město

město

Anotace: puf

Proudy těl, šedá hradba
Vítej, to je města kletba

Po ulici jdeš a jdeš
A doufáš, že žiješ, že jseš

Čerň asfaltu a šeď zdí
Krásné barvy se zde snoubí
Občas zelená oáza, tu stromořadí
Kousek odtud řidiči motory řadí

Jede tramavaj a jede metro i autobus se přidá
A vlak s vesnic lidi sváží
S ustaranou tváří
A nejedna je bledá

Džungle města je pohltí
Co když je něco zajede
Či někdo okrade?
To nikdo neví

Hluk, vlastního slova slyšet není
Nedivím se, někdo b´vypění

I já tu žiji
Mezi semafory-mezi červenou a zelenou
Nade mnou se teď tlumiče klenou

Už nevnímám, nejsem, nežiju
Ten neosobní prales mě pohltil
A to zcela dokonale…
Autor Shaamot., 03.10.2008
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí