Podzimní zvrhlost

Podzimní zvrhlost

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=elVMHKb8A4A

Deštivé odpoledne
s kapucí na hlavě
a teplým oblečením
až se mi
srážejí kapičky
potu na zádech

Točí se mi hlava
z barevných
psychedelických
odrazů

Jak listy
páchají sebevraždu
když dopadnou
na vlhkou zem
a lepí se mi
na podrážky bot

Miluju podzim
ať si mají
lidi depresi
tu co já mám
celý rok

Ujídám z
ovocných kompotů
schovaných
pod prachem
ve sklepě

To já jsem
ta podzimní zvrhlost
chci se milovat
s přírodou
chci se jí dotýkat
protože
jen dívat se mi nestačí

Jako ztělesněná
postava
potažená
černou krajkou

Chci ji
cítit
až u kořínků vlasů
až na konečcích řas
až v prstech u nohou

Má zvláštní,
výjmečná potřeba
kterou mi
nesplníš
Autor jitro, 03.10.2008
Přečteno 239x
Tipy 7
Poslední tipující: angellka, kryndy, její alter ego, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Popsáno dokonale.

03.10.2008 22:07:00 | kryndy

hele má naděje, opusť deprese a vyprav se za mnou, do mého světa, přijedeš?

03.10.2008 21:57:00 | její alter ego

4. sloka...vypovídající

03.10.2008 21:54:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí