Poslední myšlenky

Poslední myšlenky

Anotace: Válka a smrt.

Špína, bláto, déšť
rozum radí radši lež

Dým, rány, střepiny
oblečení samé trhliny

Nářek, křik a hlasitý pláč
nemáš tušení, co tu děláš

Nejsi to ty, všechno je cizí
tvé naděje a sny rychle mizí

Kde je tvoje rodina a přátelé
nevěříš tomu co se kolem děje

Nic neslyšíš, nic necítíš
ohlušen jsi, ani nevidíš

Kulka z dáli zbloudila
ležíš, tvé tělo se nehýbá

Skončil jeden lidský sen
jsi jen statistika, tak to ber...
Autor clockworkmate, 03.10.2008
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí