láska

láska

Anotace: ...

Láska je čaroděj,
láska je děj.
Pokud se to nerovná
tak se mi směj..

Bolí tě srdíčko
i když jen maličko?
Pust si k sobě lásku
třeba jen na víčko..

Pofouká,pohladí,
že v tom zas lítáš
to lásce nevadí..
Autor zajicek.vjamce, 04.10.2008
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malinko mne mrzí, že jsi neudržela délku sloky, ale jinak nemám co vytknout.

04.10.2008 18:36:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí